https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Företaget

 MG 4709

Företaget

Pyramiden arkitekter ab grundades 1985. Vi har sedan dess samlat på oss erfarenhet och kompetens genom egen utveckling och genom förvärv av företag med specialkompetens inom olika nyckelområden som vård, bostäder, skolor, industri, infrastruktur, offentliga lokaler och planarbete.

Vi arbetar med allt från tidiga utredningar och programarbete till projektering av färdiga handlingar för om-, till- och nybyggnad, översiktsplaner och detaljplaner.

Vår inredningsavdelning består av fem inredningsarkitekter med stor erfarenhet av projektering av lös inredning, special ritad inredning samt att arbeta med färg och belysning.

Inom företaget har vi dessutom projektledare och kontrollansvarig enligt PBL.

 

Vision

Vår vision är att bli efterfrågade för vår förmåga att aktivt skapa beständig arkitektur utifrån människans behov. Vi tar ett helhetsansvar. Vi lyssnar och föreslår lösningar som leder till ett resultat som överträffar kundens förväntningar. Med god gestaltning, funktion och teknik skapar vi hus med bra totalekonomi över tiden.

 

Affärsidé

Vi verkar för långsiktigt värdeskapande arkitektur.

 

Huvudmål

- Nöjd kund

- Låg miljöpåverkan

- Låga drifts- och förvaltningskostnader

- Samverkan och helhetssyn

Det är i produktens användning och förvaltning som kvalitén blir uppenbar. Därför har vi alltid detta perspektiv i åtanke genom hela projekteringen. En viktig del i pyramiden arkitekters policy är att hålla hög servicenivå, vara lätt att samarbeta med och vara lyhörd för beställarens önskemål och krav.

Jobba hos oss