https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Närhälsan Hisingen Barn och ungdomsmedicin

Lokal för personal och besökare, med en ung målgrupp

Backas och Biskopsgårdens barn- och ungdomsmedicinska mottagningar har flyttat ihop i nya fina lokaler på Borstbindaregatan 12 B och därmed bytt namn till Närhälsan Hisingen barn- och ungdomsmedicinsk mottagning. Mottagningen samarbetar med övriga delar av primärvården såsom barnavårdscentralen och vårdcentralen, men även med skolhälsovården, ungdomsmottagningen och Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus.

Uppdraget var att i byggskedet ansvara för byggfärgsättning interiört, samt därpå ansvara för lös inredning i ett separat inredningsuppdrag där vi fick i uppgift att ta fram ett sammanhållande inredningsförslag i linje med Närhälsans grafiska profil och höga krav på tillgänglighet, hygien, miljö, kvalitet och funktion.

Byggfärgsättning togs fram för Västfastigheter, i samrådan med externt arkitektkontor som ritat huset Glaciären. Inredningsuppdraget innebar att ta fram en inspirerande och funktionell inredning i samklang med huset och Närhälsans profil, för såväl besökare som personal. Byggfärgsättning och inredningen är ett resultat av en tät dialog med arbetsgrupp och uppdragsgivare.

Verksamheten och Närhälsans önskemål var att göra en färgsättning med inspiration av skärgård och hav, med mjuka naturmaterial i golv och möbler av trä.  Ljust och harmoniskt var ledord som har arbetas in i färgsättning och möbler för att skapa en trivsam och ombonad miljö för besökare och personal.

För mer information Anna-Karin.

Projektinformation

  • Plats: Göteborg
  • Beställare: Västfastigheter
  • Färdigställande: 2015
  • Storlek: 850 kvm