https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Droppen blodgivning

Kulör-, material och inredningskoncept 

Droppen blodgivning finns i bottenplan på Vita Stråket 13. Verksamheten Droppen fick flytta in i apotekets gamla lokaler och blodgivare välkomnas nu i nya ljusa luftiga lokaler. Verksamheten flyttade från Vita stråket 11 in i den nya lokalen som är belägen i markplan.

Droppens ljusa lokaler är ombyggt för att passa blodgivningsenhetens ändamål och inredd i ljusa fräscha färger. Här kan man koppla av och få en smörgås, dricka och frukt innan eller efter blodgivningen. Tidningar och fri wi-fi erbjuds också.

Uppdraget var att för Västfastigheter ta fram ett sammanhållande kulör- och materialkoncept inkluderande kulörer, golv, dörrar, akustikpaneler, pentry, fototapet och fast skåpsinredning.  Detta togs fram i samrådan med arkitekten Lars Johansson hos oss.

Inredningskonceptet togs fram i ett separat inredningsuppdrag för SU och verksamheten Droppen, överensstämmande med byggfärgsättningens kulör och materialval. Uppgiften var att tillgodose verksamhetens önskemål, visioner och profil om en ljus, luftig, rogivande och inspirerande lokal där besökaren skall känna sig välkommen, lugn och trygg. Även funktionskrav för miljöbelysning ingick i uppdraget. Interiören är ett resultat av ett nära samarbete med en engagerad verksamhetschef.

Projektet omfattade byggfärgsättning, miljömöbler, gardiner och miljöbelysning till entré, reception, väntrum, pentry för besökare, blodtapp/aferes, beredning, disk, pausyta, samtalsrum och administration.

Droppen har en bred besöksgrupp vilket har ställt krav på tillgängligheten.

 För mer information ta kontakt med Anna-Karin

Projektinformation

  • Plats: Göteborg
  • Beställare: Västfastigheter och SU/verksamheten, Droppen
  • Färdigställande: 2014
  • Storlek: 230 kvm