https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Odontologen

Uppdraget var att ta farm ett inredningskoncept till huvudentrén och centralreceptionens väntrum på Odontologen, Utbildningskliniken för vuxentandvård, samt förslag till kompletterande byggfärgsättning med utsmyckning på väggar i korridorer och mönstrad tapet till väntrummet. Inredning och möbler togs fram till reception, väntrum och kafeteria.  Utsmyckning med akustiktavlor togs fram till en ”elevkorridor ”.

Odontologen har en bred besöksgrupp och reception med väntrum ligger i markplan. Även cafeterian, som har kompletterades med nya stolar och bord, ligger i anslutning till entrén.

Inredningsuppdraget var att ta fram inspirerande, tidsenlig och funktionell inredning i samklang med huset, verksamheten och folktandvårdens profil anpassat efter ombyggnationens kulörer och material. Höga krav ställdes på kvalitet, hygien och tillgänglighet.

Ljust, tidsenligt modernt och tåligt, var ledord som skulle arbetas in i färgsättning och möbler för att skapa en trivsam och förtroendeingivande miljö för såväl besökare som personal. Önskemålet var att entrén skall inge ett professionellt bemötande med inredning som är ”up to date”. Kulörer inredning och materialval är ett resultat av en tät dialog med fastighet, klinikchef och verksamhet.

Väntrummet har fått en ljus färgsättning med mönstrad tålig tapet, mjuka naturmaterial i golv och möbler av trä, klädda i tvättbart konstskinn.  Entrén är ljus och luftig med moderna tåliga möbler. 

 För mer information ta kontakt med Anna-Karin

Projektinformation

  • Plats: Göteborg
  • Beställare: Folktandvården Västra Götaland
  • Färdigställande: Maj 2016
  • Storlek: 300 kvm