https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Backaskolan

Härryda kommun har upprättat detaljplan för området Landvetters Backa där man planerar ett stort antal bostäder samt övrig samhällsservice.

Skolan är placerad i en skogssluttning och utformad för att på bästa sätt samverka med naturen och utgöra en kreativ och inspirerande miljö för barn och pedagoger.

Den invändiga gestaltningen och färgsättningen har utgått från teman förankrade i naturen där den centralt placerade matsalen avspeglar Härryda med sjö och skog.

Materialval och tekniska lösningar är gjorda med målet att uppnå Miljöklassning guld för byggnaden.

För mer information ta kontakt med Lena Sundén.

Projektinformation

  • Plats: Landvetters Backa, Härryda kommun
  • Beställare: Härryda kommun, fastighet
  • Projekteringstid: Programarbete och förfrågningsunderlag totalentreprenad under 2015.
  • Projektstart: 2016
  • Färdigställande: Planerat hösten 2017
  • Storlek: 4300 m²