https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Nytt parkeringshus på Östra Sjukhuset

Med det nya parkeringshuset ersätts ytor för markparkering som tagits i anspråk för sjukhusets expansion genom nybyggnader.

Byggnaden är placerad i sjukhusets östra gräns i sluttande terräng mot Smörslottsgatan. Ambitionen är att skapa ett transparent och luftigt parkeringshus. Två trapphustorn av betong ramar in fasader av sträckmetall och horisontella glaslameller, vilka korresponderar mot elscellspaneler på tak.

Ljuskonst i fasad med olika tema för nattettid och dagtid utgör byggnadens konstnärliga smyckning.

Ansvarig arkitekt: Lars-Erik Berghog

Projektinformation

  • Plats: Göteborg, Östra Sjukhuset
  • Beställare: Västfastigheter
  • Projekteringstid: 2014-2015
  • Projektstart: Hösten 2015
  • Färdigställande: Planerat augusti 2016
  • Storlek: 14000m² 550 platser