https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/

Sahlgrenska sjukhuset - Sahlgrens aula

Totalrenovering av Sahlgrens anrika aula med anslutande foajéer.

Den dynamiska volymen får nya ytskikt, specialritade möbler och beslag, ventilation och belysning. Akustiken förbättras avsevärt med det svävande undertaket och aulan får äntligen dagsljusinsläpp.

Senaste teknik möjliggör videokonferenser och paneldiskussioner. Pågående operationer kan följas via länk i studiesyfte. Aulan rymmer 215 sittplatser, ståplatser, samt ytterligare platser för rullstolar på övre respektive nedre plan.

Foajéerna vid entrén kan användas för minimässor och som samlingspunkter inför konferenser.

Projektinformation

  • Plats: Sahlgrenska universitetssjukhuset, Göteborg
  • Beställare: Västfastigheter
  • Projekteringstid: 2009
  • Färdigställande: 2010
  • Storlek: 320 m²